Auto garage Apeldoorn


Als u op zoek bent naar een auto garage in Apeldoorn, om een kijkje te nemen in een assortiment met de mooiste tweedehandsauto’s, kunt u terecht bij Car Gallery de Adelaar B.V. Wij hebben een uitgebreide voorraad van sportieve auto’s en cabrio’s, met exemplaren zoals Mini’s, Audi’s, BMW’s, Porsches en sportieve Volkswagens. Zo schaft u uw droomauto aan voor een voordelige prijs.

Service
Bij auto garage Car Gallery de Adelaar B.V. uit Apeldoorn, hanteren wij een voor Nederlandse begrippen bijzondere prijs/kwaliteitverhouding. U kunt er namelijk vanuit gaan dat voor elke auto geldt dat ze een relatief lage kilometerafstand hebben, van dealerkwaliteit zijn en dat de complete onderhoudshistorie bekend is. Zo kunt u uw droomauto gebruikt en nog steeds in een uitstekende staat verkrijgen. Ons assortiment is ruim, maar het kan zijn dat uw droomauto er momenteel niet tussen zit. U kunt dan een zoekopdracht bij ons plaatsen of contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. Mochten we dan uw auto verkrijgen, nemen wij weer contact met u op.

Contact
Als u op zoek bent naar een auto garage in Apeldoorn die handelt in de mooiste exemplaren tweedehands auto’s, komt u naar Car Gallery de Adelaar B.V. U kunt contact met ons opnemen via 055-5431301 of info@adelaarautos.nl. U kunt op maandag tot en met zaterdag ook langskomen in onze waanzinnige showroom.