Plan nu een proefrit in ! 06 33 44 20 50

IMPORT BEGELEIDING

Wij nemen u het volledige auto import traject uit handen. Met al meer dan 28 jaar ervaring verzorgen wij voor u een verzekerd transport van de aangekochte auto uit Duitsland. Het hele import traject doen wij in eigen beheer. Wij zijn zelf voorzien van de modernste technieken in de transport en hebben speciaal daarvoor gebouwde vrachtwagens zodat elk type auto te vervoeren is. Er zijn veel bedrijven in omloop die het transport uitbesteden en niet over de aankoopprijs onderhandelen. Wij meten de lakdikte, controleren de hele auto, bekijken alle papieren en proberen altijd voor u de aankoopprijs te onderhandelen om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken. U mag zelfs bij de koop aanwezig zijn. Bij aankomst in Apeldoorn zal uw auto inpandig worden gestald. Vervolgens zullen wij uw auto zo snel mogelijk invoeren en de benodigde documenten verzorgen. De RDW registratie, keuring en inklaring bij de Douane worden snel en efficiënt voor u geregeld. Bij ontvangst van het kentekenbewijs wordt uw auto tevens uitgerust met luxe kentekenplaten. Tevens kunnen wij kunnen volledige garantie aanbieden, als er problemen voorkomen kunt u deze bij de dealer in uw plaats laten verhelpen.

Waarom Adelaar import?

1. Wij hebben al meer dan 28 jaar ervaring in het importeren van auto’s.

2. Wij kunnen volledige garantie aanbieden, Als er een probleem voorkomt kunt u deze bij de dealer in uw plaats laten verhelpen.

3. Wij hebben een zeer hoogwaardig eigen transport. ook een speciaal gebouwde oplegger om zeer lage sport auto’s te vervoeren.

Een veel gehoorde opmerking door ons is dat er enorm veel aanbieders in importbegeleiding op het internet zijn te vinden maar dat daar buiten een website niets van bekend is. Dus waar moet u bijvoorbeeld naartoe met eventuele klachten of problemen. Wij zijn gelegen aan de autoboulevard van Apeldoorn en hebben al 28 jaar ervaring in het importeren van sportwagens en cabrio’s. Wij zijn inmiddels een begrip in Nederland op dit gebied.

KRITISCHE INKOOP

Wij kunnen u aangeven hoe kritisch wij inkopen, maar het lijkt ons overtuigender als u onze luxe showroom aan de autoboulevard (Laan van de Dierenriem) te Apeldoorn eens zou bezoeken dan kunt u aan de auto’s aldaar zien hoe kritisch wij zijn met inkopen.

IMPORTEREN ZONDER ZORGEN

Wij zijn zeer flexibel en kunnen dus eventueel snel reageren en handelen en indien u dat wenst het gehele import traject van A tot Z voor u uit handen nemen maar indien u bij de koop aanwezig wilt zijn mag dat natuurlijk ook, wij hebben een zeer transparante manier van werken en kunnen uw droomauto dus zorgeloos importeren.