Plan nu een proefrit in ! 06 33 44 20 50

Wie zijn wij?

2000 vierkante meter gekoesterde passie bij Car Gallery de Adelaar in Apeldoorn

Een droomauto kopen is pure emotie. Wij voelen ons daarom vereerd om deel te nemen aan deze soms lang gekoesterde (jongens-)droom. Car Gallery de Adelaar is twee verdiepingen en 2000 vierkante meter gekoesterde passie. Wie een kijkje neemt aan de Laan van de Dierenriem 61, aan de autoboulevard in Apeldoorn kijkt echt zijn ogen uit.

Uitgebreide voorraad van sportieve auto’s en cabrio

Wij hebben een uitgebreide voorraad van sportieve auto’s en cabrio’s. Bij ons kunt u de mooiste exemplaren vinden, zoals veel soorten Mini’s, Audi’s, BMW’s, Porsche’s en sportieve VW’s. Zoekt u echter een specifieke auto die we momenteel niet op voorraad hebben, plaats dan een zoekopdracht of neem contact op met een verkoopadviseur. Wij bieden sportieve auto’s aan met een prijs/kwaliteitsverhouding die ronduit uniek is in Nederland.

Showroom van Car Gallery de Adelaar in Apeldoorn

Voor al onze auto’s geldt dat ze een relatief lage kilometerstand hebben, van dealerkwaliteit zijn én dat de complete onderhoudshistorie bekend is. Zulke mooie auto’s verdienen meer dan zomaar een automobielbedrijf… Welkom bij Car Gallery de Adelaar, wij bedanken u voor het bezoeken van onze digitale showroom en hopen u spoedig te ontmoeten in ons bedrijf aan de Laan van de Dierenriem 61 te Apeldoorn. Inruil, garantie, financiering mogelijk.

Occasions

In onze showroom treft u een compleet aanbod van geheel betrouwbare occasions van alle merken aan. Deze kunt u rustig bekijken onder het genot van een kopje koffie.

Denkt u de perfecte auto te hebben gevonden, vraag een van onze medewerkers om een proefrit! Eventueel kunt u uw oude auto inruilen tegen een nieuwe occasion.

Volkswagen
Porsche

Financiering

Wilt u uw droomauto kopen maar ontbreken de financiële middelen? Of wilt u liever geld achter de hand houden voor onvoorziene uitgaven? De adviseurs van Car Gallery de Adelaar zoeken voor u naar een passende oplossing.

Wij werken samen met verschillende financiering maatschappijen. Zo bent u verzekerd van de beste financiering tegen de laagste prijs.

U kunt contact met ons opnemen over een financiering.