Plan nu een proefrit in ! 06 33 44 20 50

WIE ZIJN WIJ?

2000 vierkante meter gekoesterde passie bij Car Gallery de Adelaar in Apeldoorn

Een droomauto kopen is pure emotie. Wij voelen ons daarom vereerd om deel te nemen aan deze soms lang gekoesterde (jongens-)droom. Car Gallery de Adelaar is twee verdiepingen en 2000 vierkante meter gekoesterde passie. Wie een kijkje neemt aan de Laan van de Dierenriem 61, aan de autoboulevard in Apeldoorn kijkt echt zijn ogen uit.

Uitgebreide voorraad van sportieve auto’s en cabrio

Wij hebben een uitgebreide voorraad van sportieve auto’s en cabrio’s. Bij ons kunt u de mooiste exemplaren vinden, zoals veel soorten Mini’s, Audi’s, BMW’s, Porsche’s en sportieve VW’s. Zoekt u echter een specifieke auto die we momenteel niet op voorraad hebben, plaats dan een zoekopdracht of neem contact op met een verkoopadviseur. Wij bieden sportieve auto’s aan met een prijs/kwaliteitsverhouding die ronduit uniek is in Nederland.

Showroom van Car Gallery de Adelaar in Apeldoorn

Voor al onze auto’s geldt dat ze een relatief lage kilometerstand hebben, van dealerkwaliteit zijn én dat de complete onderhoudshistorie bekend is. Zulke mooie auto’s verdienen meer dan zomaar een automobielbedrijf… Welkom bij Car Gallery de Adelaar, wij bedanken u voor het bezoeken van onze digitale showroom en hopen u spoedig te ontmoeten in ons bedrijf aan de Laan van de Dierenriem 61 te Apeldoorn. Inruil, garantie, financiering mogelijk.